3 Şub 2008

kremalı patates


Fırın tepsisine, arzu ettiğiniz kadar patatesi halka halka doğrayıp içine bir diş sarımsak rendeleyip tuz ekip güzelce karıştırıyoruz..
üzerine yemek kreması döküp ( 2 kutu)
(patateslerin hizasında olacak krema ne az nede cok olmayacak)
250 derecelik fırına atıyoruz.
Arasıra ters düz ederek yaklaşık yarım saat üstü hafif kızarıp patatesler pişince çıkartıyoruz özellikle balık (somon) ve et yemeklerinin yanına çok yakışıyor..
üzerine dereotuda serpebilirsiniz..
Ben bu akşam mantar sote ve pılavın yanına yaptım çok lezzetli oldu..

BERRİN..

2 yorum:

Aylin Ünlü dedi ki...

Sabahtan beri birşey yemedim ve şimdi gözüme bir başka güzel göründü:))Ellerine sağlık canım benim..

Adsız dedi ki...

Bende isterim valla gıcıklık yapmaz isen :)))