15 Ara 2010

Jöleli Tavuk Göğsü

Çeşitli tarifler var yalancı tavuk göğsü yapımına dair. Benimkide tatlılar kısmında mevcut. Tavuk göğsüyle ilgili püf noktası ise pişirme tamamlandıktan sonra 10 15 dakika kadar mikserle çırpmak. Göreceksiniz daha farklı oluyor..göz göz hava kabarcıkları meydana gelecek bu şekilde. ve daha kıvamlı olacak.
Tavuk göğsünün üzerine tarçın yada damla çikolata serpip de servis edebilirsiniz. Ama
jöle ile çok şık duruyor ve de lezzetli. Ben bu defa kiwili yaptım. Hzır aldığım jölemde yeşil elma ve kiwi tadındaydı. Hazırlaması kolay servisi çok zevkli ve lezzetide güzel.
En pratik yapılan tatlıların başında gelen tavuk göğsününü bu şekilde taçlandırabilirsiniz :)
afiyet olsun..
BERRİN..

0 yorum: