4 Ara 2007

Bisküvi Pastası






Malzemeler;
Petibör bisküvi(benim tercihim kakaolusu),Süt,Kakaolu Puding
Hazırlanışı; Borcamımıza ya da küçük tepsimize,bisküvilerimizi tek kat diziyoruz,üzerine ocaktan aldığımız kakaolu pudingimizi döküyoruz ve tekrar bisküvi diziyoruz.Tekrar kakaolu puding....Bu işlemi kaç kat istiyorsak sürdürüyoruz(ben 3 katlı yaptım.) Ondan sonra buzdolabımızda soğutup,üzerine de hindistan cevizi serperek servis yapıyoruz.Afiyet olsun

..Aylin Yaprak..

3 yorum:

nesrin dedi ki...

en pratik tatlımdır benimde..hem pratik hem lezzetli..
eline sağlık aylincim...

banadair_berrin dedi ki...

ortağım, ne güzel düşünmüşsün :) ne zamandır yememiştim..petibör bulup yapmam lazım..bir paket yollayıver bana :))

ellerine sağlık..

Aylin Yaprak dedi ki...

Nesrin benim pek mutfakla alakam yok aslında,bu blogla beraber denemiş oluyorum işte,Berrin'le beraber zevkli hale geldi hem de öğrenmiş oluyorum:))Ortim sen iste fabrikasını kurayım fine ya:)))